top of page
pad door het bos voor coaching en healing

Coaching

Heb je lichamelijke klachten? Sta je op een kruispunt in je leven, maar weet je niet hoe je richting moet geven aan je pad? Ervaar je veel stress of onrust? Voel je je anders en weet je niet hoe je mee kunt komen in deze wereld? Of ben je op zoek naar verdieping op je pad van persoonlijke of spirituele groei?

 

Ik help je graag met deze, en vele andere thema's. 

Hoe gaat een sessie in zijn werk?

Vooraf hebben we telefonisch contact met elkaar om te bespreken waar je ondersteuning bij wilt hebben en om kennis te maken met elkaar. 

Tijdens de sessie stem ik mij af op jouw verhaal en energieveld.

Ik ga op zoek naar de onderliggende oorzaak van je vraag of klacht en kijk waar er disbalans is ontstaan. Dit doe ik door vragen te stellen, maar ook door naar de diepere lagen van jou te kijken.

In mijn sessies kom ik vaak snel tot de kern en worden onbewuste stukken weer bewust gemaakt. Zodat ook voor jezelf helder wordt waar je klachten vandaan komen. Vaak krijg je hele praktische tips of oefeningen mee die je zelf kunt toepassen tussen de sessies door om weer meer in balans te komen. 

Ik ga uit van jouw kracht en eigen verantwoordelijkheid. Zodat je niet afhankelijk van mij of iemand anders wordt, maar gaat voelen welke kracht er in jou schuilt. Waar je toe in staat bent. Want wij zijn allemaal hele krachtige (spirituele) wezens die deze kracht in de loop der jaren vaak meer en meer vergeten zijn. Mijn ondersteuning is er dan ook op gericht om jou met die delen in contact te brengen, zodat je vanuit kracht en vertrouwen jouw eigen unieke weg gaat. 

 

Ik bied mensen een veilige en warme omgeving. Vanuit mijn eigen levenservaring sta ik naast je, zonder oordeel. Mijn manier van werken is weliswaar vanuit een diepe spiritualiteit, maar is totaal niet zweverig.

 

Soms vind er waar nodig ook healingwerk plaats in de sessies om oude stukken of trauma's te verwerken die in je liggen opgeslagen. 

Duur:

Een sessie duurt ongeveer een uur.

Kosten:

€ 80,-  (ex btw)

(De nota voor sessies en trajecten kun je als zelfstandig ondernemer gebruiken voor fiscale doeleinden. Als je in dienst bent, kun je navraag doen bij je werkgever voor een mogelijke vergoeding van kosten voor coaching)

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?

Voel je welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen.

Lieke is iemand die naast je staat,

iemand die echt luistert

en iemand bij wie je je snel op je gemak voelt

door haar warme, open en niet-oordelende houding.

Je voelt je veilig, veilig genoeg om kwetsbaar te kunnen zijn, om te uiten wat er op dat moment speelt én om gewoon te "zijn".

 

Door ruimte te kunnen geven aan alles

wat er op dat moment gaande is,

én door de adviezen die ze geeft

heb ik het gevoel dat ik steeds meer in mijn kracht kom te staan!

Amy

bottom of page