top of page
pad door het bos voor coaching en healing

Coaching & Healing

Loop je vast? Sta je op een kruispunt in je leven? Wil je graag bepaalde patronen doorbreken? Ben je op zoek naar begeleiding op je pad van persoonlijke of spirituele groei?

Ik help je graag met deze, en vele andere klachten of thema's.

Hoe verloopt een sessie?

Voorafgaand aan de sessie hebben we telefonisch contact met elkaar om te bespreken waar je ondersteuning bij nodig hebt en om kennis te maken met elkaar. 

Tijdens de sessie stem ik mij af op jouw verhaal en energieveld.

Ik ga op zoek naar de onderliggende oorzaak van je vraag of klacht en kijk waar er disbalans is ontstaan.

Dit doe ik door vragen te stellen, maar ook door naar de diepere lagen van jou te kijken.

In mijn sessies kom ik vaak snel tot de kern waardoor onbewuste stukken bewust worden. Dit helpt je om helderheid te krijgen over de oorsprong van je klachten. Ik geef je praktische tips en oefeningen die je tussen de sessies door zelf kunt toepassen om weer meer in balans te komen. 

Mijn begeleiding is erop gericht om jou in contact te brengen met je eigen kracht, zodat je vanuit vertrouwen je eigen unieke weg kunt bewandelen.  

 

Ik bied een veilige en warme omgeving aan mensen. Vanuit mijn eigen levenservaring sta ik naast je, zonder te oordelen. Mijn manier van werken is weliswaar vanuit een diepe spiritualiteit, maar is totaal niet zweverig.

 

Indien nodig vindt er healingwerk plaats tijdens de sessies om oude stukken of trauma's te verwerken die in je liggen opgeslagen. 

Duur:

Een sessie duurt ongeveer een uur.

Kosten:

€ 80,-  (ex btw)

 

Voel je welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen!

Lieke heeft me in een kort en rijk traject ondersteund bij het vinden van mijn eigen antwoord op één van mijn levensvragen.

De wijze waarop zij kan invoelen op waar ik sta is

bijzonder diepgaand.

Dat wat ze daarover deelt en teruggeeft is altijd treffend.

Ik heb het als een zeer waardevol traject ervaren.

Toke

bottom of page