top of page
pad door het bos voor coaching en healing

Coaching & Healing

Of je nu worstelt met lichamelijke klachten, emotionele blokkades of op zoek bent naar meer betekenis en richting in je leven, samen komen we snel tot de kern. Geen eindeloze gesprekken, maar een doortastende en liefdevolle aanpak die doorwerkt op alle lagen van je systeem.

Hoe verloopt een sessie?

Voorafgaand aan de sessie hebben we telefonisch contact met elkaar om te bespreken waar je ondersteuning bij zoekt.

Tijdens de sessie zullen we in gesprek gaan en stem ik me op je af. 

Ik ga op zoek naar de onderliggende oorzaak van je vraag of klacht en kijk waar er mogelijk disbalans is ontstaan in je leven. In mijn sessies kom ik vaak snel tot de kern en kunnen we het samen bij de bron aanpakken.

Afhankelijk van wat er bij je speelt, kan ik een beroep doen op een breed scala aan coaching- en healing technieken die doorwerken op alle lagen van je systeem. Soms geef ik je praktische tips en oefeningen mee die je in je dagelijks leven kunt toepassen om weer meer in balans te komen. 

Mijn begeleiding is erop gericht om jou in contact te brengen met je eigen kracht, zodat je vanuit vertrouwen je eigen unieke weg kunt bewandelen.  

 

Ik bied een veilige en warme omgeving aan mensen. Vanuit mijn eigen levenservaring sta ik naast je, zonder te oordelen. Mijn manier van werken is weliswaar vanuit een diepe spiritualiteit, maar is totaal niet zweverig.

Duur:

Een sessie duurt ongeveer een uur.

Kosten:

€ 80,-  (ex btw)

 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Neem gerust contact met me op!

Lieke heeft me in een kort en rijk traject ondersteund bij het vinden van mijn eigen antwoord op één van mijn levensvragen.

De wijze waarop zij kan invoelen op waar ik sta is

bijzonder diepgaand.

Dat wat ze daarover deelt en teruggeeft is altijd treffend.

Ik heb het als een zeer waardevol traject ervaren.

Toke

bottom of page