top of page
Over Lieke
Lieke-selfie-in-bos-met-camper

Over Lieke

Mijn naam is Lieke Mouthaan, 40 jaar.

 

Al van jongs af aan is mijn persoonlijke en spirituele verdieping een rode draad in mijn leven.  Van nature ben ik een ziener, een healer en een verbinder. Al heb ik er lang over gedaan om mijn eigen weg te vinden in de wereld van de 'spiritualiteit', omdat het voor mij al snel te zweverig werd.

Toen ik een aantal jaar geleden in aanraking kwam met het Sjamanisme voelde dat voor mij als thuiskomen. Ik ben jarenlang één op één in de leer geweest, waarbij ik me vele oude en krachtige sjamanistische technieken en rituelen eigen heb gemaakt.

Ik heb gedurende mijn leven meerdere leraren op mijn pad gehad vanuit verschillende stromingen, zoals het Sjamanisme, de oude Yogaleer en het oude Egypte, de tijd van Atlantis.

 

Na zo'n 20 jaar in de reguliere hulpverlening te hebben gewerkt, heb ik een aantal jaar geleden Praktijk Naima opgericht.

Naima betekent vrede, kalmte, rust.

Er is voor mij niet één absolute waarheid of manier die voor iedereen werkt. Door me vele vormen en stromingen eigen te hebben gemaakt, heb ik mijn eigen wijze gevonden om mensen in contact te brengen met hun eigen waarheid en kracht, zonder iets op te leggen.

Zelf heb ik een dosis levenservaring. Ik heb het niet altijd makkelijk gehad in mijn leven. Door ook donkere periodes te hebben ervaren, heb ik kunnen transformeren en kan ik me goed inleven en invoelen bij anderen. 

Ik geloof in de kracht van de menselijke geest en het vermogen van ieder mens om te genezen en te groeien. In mijn sessies ga ik dan ook op zoek naar de kracht van het individu. Het is mijn missie om mensen te laten herinneren waartoe ze in staat zijn en het bewustzijn op aarde te vergroten. 

Na jaren in de stad te hebben gewoond, heb ik een aantal jaar geleden het roer omgegooid en heb ik er bewust voor gekozen om midden in de natuur en de stilte te wonen.  

Voel je welkom.

Warme groet, Lieke

bottom of page