top of page
vrouw geeft healing op afstand

Healing op afstand

Hoe werkt een healing op afstand?

Alles bestaat uit energie en heeft een bewustzijn. Uiteraard met toestemming van jou, stem ik me af op jouw energieveld. Zo kan ik voelen wat er bij je speelt en wat er nodig is aan healingwerk. 

Vooraf prikken we een datum en een tijd waarop de healing zal plaatsvinden. Ik vraag je om een plek te zoeken waar je rustig kunt liggen in jouw eigen, vertrouwde ruimte.
 

Iedere healing is uniek en afgestemd op de persoon. Op jouw thema's of klachten die je ervaart.


Er wordt tijdens een healing veel opgeschoond en in balans gebracht, zodat de energie weer op een natuurlijke manier kan gaan stromen. Het vindt plaats vanuit een zeer liefdevol en krachtig veld, waarbij ik samen werk met spirithelpers uit de andere werelden.

Resultaat:

Klanten ervaren vaak een diepe innerlijke rust en voelen dat er iets gebeurd in hun energiesysteem of lichaam. Soms krijg je beelden door of komen er emoties los. Er gebeurd veel tijdens een healing en dat is voor iedereen anders.

Je krijgt vaak tips of oefeningen mee om de uitwerking kracht bij te zetten in je dagelijkse leven. Een healing werkt nog een aantal dagen door, dus het is prettig als we het op een moment plannen waarbij je daarna nog even in de rust kunt blijven.

Kosten:

€ 75,-  (ex btw)

Voel je welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen.

Lieke heeft mij een aantal keer een healing op afstand gegeven.

Wat een magische ervaring en grote verandering daarna.

Ik voel me opgeruimd, krachtig en meer mezelf.

Willemijn

bottom of page